jueves, 30 de junio de 2011

Atles Barcanova de Primaria











Tot just sortit del forn, apareix aquest fantàstic Atles Barcanova de Primària, farcit de dades i curiositats sobre el nostre planeta. Ningú com l’inefable Roc Tempesta (que ja us vaig presentar en un post anterior) per conduir-nos arreu de la Terra i aportar-nos els seus amplis coneixements de manera amena i divertida. Per mi ha estat una gran satisfacció la realització d’aquestes il·lustracions tan divertides, de les quals us presento una breu mostra, que inclou algunes pàgines interiors i la coberta de l’Atles.
Des d’aquest post vull agrair el gran esforç dut a terme per l’excel·lent equip de professionals de Barcanova que han fet possible aquest projecte.

Recién salido del horno aparece este fantástico Atlas Barcanova de Primaria, repleto de datos y de curiosidades acerca de nuestro planeta. Quién mejor que el inefable aventurero Roc Tempesta (que ya os presenté en un post anterior) para conducirnos a lo largo y ancho de la tierra aportándonos sus extensos conocimientos de forma amena y divertida. Para mi ha supuesto una gran satisfacción la realización de estas divertidas ilustraciones de las que os presento una breve muestra que comprende algunas de las paginas interiores y la cubierta del atlas.
Quiero agradecer desde este post el gran esfuerzo realizado por el excelente equipo de profesionales de Barcanova que han hecho posible este proyecto.

No hay comentarios: